Американці просять Обаму звільнити чоловіка, який убив ґвалтівника доньки

У мережі з'явилася петиція з проханням звільнити з в'язниці 43-річного уродженця штату Алабама Джея Мейнора, засудженого за вбивство ґвалтівника доньки

На момент публікації прохання підписали понад 10 тисяч людей, передає Depo.ua.

"Джей Мейнор отримав 40 років в'язниці за вбивство ґвалтівника його доньки. Він не становить загрози суспільству. Він хороший хлопець. Ми хотіли б його звільнення", - йдеться в петиції, спрямованої на ім'я президента США Барака Обами і губернатора Алабами.

Суд виніс вирок Мейнор в листопаді минулого року. У 2014 році він зізнався у вбивстві 59-річного Реймонда Ерла Брукса, який був прийомним дідусем його доньки Джулії по материнській лінії.

Американці просять Обаму звільнити чоловіка, який убив ґвалтівника доньки - фото 1

У 2002 році Брукса засудили до п'яти років в'язниці за зґвалтування тоді восьмирічної Джулії Мейнор. Після 27 місяців ув'язнення чоловік був умовно-достроково звільнений з занесенням його до реєстру осіб, засуджених за злочини на сексуальному грунті. Після звільнення Брукс повернувся до Алабами і жив неподалік від будинку жертви.

Потерпіла вважає вирок стосовно батька занадто суворим.

"Мій тато захищав мене, будь-який батько зробив би те ж саме. Він - чудовий батько і дуже нас любить", - заявила Джулія Мейнор в інтерв'ю місцевим ЗМІ.

Дівчина не згодна з судовим вердиктом, винесеним ґвалтівнику.

"Він забрав мою невинність і провів у в'язниці близько півтора років, хоча я кожен день страждаю від того, що Реймонд зробив зі мною. Це нечесно", - додала дівчина, підкресливши, що страждає від посттравматичного синдрому.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme