Американські зірки відмовляються співати на інавгурації Трампа

Виконавиця Мормонського храмового хору Ян Чемберлін вирішила залишити колектив через запланований виступ на інавгурації новообраного президента США Дональда Трампа

Про це Чемберлін написала у Facebook, передає Depo.ua.

"Я намагалася переконати себе, що все буде гаразд. Що все одно матиму чисте сумління перед Богом і людьми. Проте знаю: ніколи не змогла б співати для Гітлера. Так само і для Трампа. Ця людина уособлює тиранію і фашизм. І наш виступ на його інавгурації символізуватиме підтримку цих жахливих речей", – зазначила виконавиця.

Вона подала заяву на звільнення з колективу. Керівництво хору відмовилося коментувати цю ситуацію.

Нагадаємо, голлівудська актриса Меріл Стріп, яка отримала нагороду за заслуги в кіно, під час церемонії вручення премії "Золотий глобус" у своїй промові виступила з різкою критикою на адресу Дональда Трампа.

Той, у свою чергу, назвав актрису "прихильницею Гілларі Клінтон". Заява Трампа викликала обурення багатьох зірок Голлівуду, зокрема, Джорджа КлуніБарбари Стрейзанд.

Зазначимо, що інавгурація Трампа відбудеться 20 січня. Наразі відомо, що на церемонії виступлять танцювальний колектив The Rockettes із Нью-Йорка, Мормонський храмовий хор і 16-річна співачка українського походження Джекі Іванко, учасниця шоу "Америка має талант".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme