Золотий глобус-2017: ТОП-10 найжахливіших суконь церемонії

У Лос-Анджелесі пройшла 74-а церемонія вручення кінопремії "Золотий глобус", на якій зірки змагалися не тільки за статуетку, а й за звання наймоднішої акторки

Золотий глобус-2017: ТОП-10 найжахливіши…

Як відомо, "Золотий глобус" є репетицією "Оскара". То ж голлівудські акторки вирішила позмагатися не тільки за нагороду, а й за статус найвишуканішої та наймоднішої зірки. На жаль, продемонструвати гарний смак та високий стиль вдалося не всім.

Depo.ua пропонує переглянути найдивакуватіші та найвульгарніші сукні церемонії "Золотий глобус-2017".

"Підстаркувата принцеса Лея" - Сара Джессіка-Паркер обрала досить дивний образ для церемонії. 

Співачка Джянелл Мона взагалі вбралася у невідповідну до дресс-коду сукню. Для вечірки таке вбрання пасує, для червоної доріжки - категорично ні.

Сукня акторки Керрі Андервуд викликає якісь нездорові асоціації.

Акторка Фелісіті Джонс обрала досить традиційну для церемонії сукню, але зірки не зійшлися і виглядає таке вбрання навіть трохи трагічно.

Акторка Керрі Вашингтон прагла якось виділитися, але довжина, фактура, колір сукні її підвели. Навіть модні критики, які завжди ставляться до акторки поблажливо, внесли її сукню для "Золотого глобуса" у перелік найвульгарніших.

Сукні від Еллі Сааб завжди викликають подив та захват, але акторці Джессіці Бієль вдалося обрати саме ту модель сукні, яка викликає лише подив та розчарування. Ліф сукні "з'їв" бюст акторки, а спідниця взагалі не викликає жодних емоцій.

Акторка Анна Кендрік вийшла на червону доріжку в асиметричній сукні, яка підкреслила не надто пишні груди зірки. При деяких ракурсах взагалі здається, що акторка - мутант, адже не тільки ліф сукні асиметричний, а й її бюст також. Колір сукні геть не пасує до фарфорового кольору шкіри Анни та її рудого волосся.

Акторка Зої Салдана обрала досить "мі-мі-мішну" сукню, але рюші та кольори не дуже пасують до віку та вроди акторки. Не "Барбі" одним словом.

Акторка Анна Кламскі виглядає як монумент Статуя Свободи в США, тілкьи в зеленому кольорі.

Зірка "Гри престолів" Софі Тернер з церемонії в церемонію демонструє якийсь асбурд суконь. Невже жоден стиліст не може підкреслити витончену вроду акторки...

Читайте також: Золотий глобус-2017: Найяскравіші сукні голлівудських зірок

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme