В Сумах збирали гроші для онкохворої дівчинки, яка постраждала від вибуху газу

Близько 20 майстрів продавали вироби ручної роботи, аби врятувати 15-річну Сашу Суворову

В Сумах збирали гроші для онкохворої дів…

Торгували смаколиками, вишитими картинами та м’якими іграшками. Більшість учасників ярмарку – переселенці з Донбасу. Кажуть, не хочуть залишатися осторонь чужих проблем, бо пам’ятають, як самі просили допомоги, пише Depo.Суми.

В Сумах збирали гроші для онкохворої дівчинки, яка постраждала від вибуху газу  - фото 1

В Сумах збирали гроші для онкохворої дівчинки, яка постраждала від вибуху газу  - фото 2

Загалом захід відвідали понад півсотні сумчан. Зібрати вдалося майже дві тисячі гривень. Кошти перепадуть на лікування онкохворої Саші.

В Сумах збирали гроші для онкохворої дівчинки, яка постраждала від вибуху газу  - фото 3

В Сумах збирали гроші для онкохворої дівчинки, яка постраждала від вибуху газу  - фото 4

Дівчинка уже чотири роки бореться із онкологією. Після вибуху у будинку навпроти, у Саші розпочалася істерика. Її довго не могли заспокоїти ані батьки, ані медики. Зараз стан дитини погіршився. Їй потрібне щоденне дороговартістне лікування. Грошей на нього у родини уже немає. Тому рідні просять про допомогу. Наразі Саша разом із мамою живуть у родичів. Повертатися назад додому дівчинка навідріз відмовляється, повідомляє СпецКор.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, у Сумах по вул. Металургів у одній з квартир на шостому поверсі багатоквартирного будинку стався вибух газу.

На знак подяки за допомогу, 12 січня, о 18:00 в конгрес-центрі СумДУ Саша Суворова, якщо дозволить стан здоров'я, зустрінеться з усіма, хто простягнув руку допомоги і є поруч у важку хвилину.

В рамках благодійного вечора відбудеться виставка робіт талановитої 15-річної оптимістки Олександри і презентація фото, де дівчинка постане в звичному для неї амплуа моделі: у 2012 році Саша Суворова стала переможницею конкурсу "Міні-міс Суми", передає 0542.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme