Тарута: Бойові дії на Донбасі можна завершити за 4-5 місяців

Якщо буде жорстка позиція адміністрації Трампа, без здачі, а з урахуванням інтересів України

Бойові дії на Донбасі можна закінчити за кілька місяців, переконаний нардеп Сергій Тарута. Про це він сказав у "Вечірньому праймі" на "112 Україна", коментуючи аналогічну заяву Надії Савченко, пише Depo.ua.

"Я вважаю, що зараз така можливість є. Я не вірю в два місяці (термін, який озвучила Надія Савченко), але бойові дії точно можна закінчити за 4-5 місяців. Для цього потрібно дуже серйозно на сьогоднішній день вибудувати відносини з новою адміністрацією президента Трампа і вести переговори з європейськими колегами, тоді з'являється великий шанс. І жорстко реагувати на будь-які прояви контрабанди та заробітку, який робиться на війні. Не секрет, що на війні заробляють дві сторони, більше – "Л-ДНР", росіяни, тому вони також дивляться на це з точки зору заробітку. Заробляють і у нас, і хочуть далі заробляти" – зазначив Тарута.

"Якщо буде жорстка позиція, жорстка позиція адміністрації Трампа, без здачі, а з урахуванням інтересів України, то і Росія гратися більше не буде" – переконаний депутат.

Раніше Надія Савченко заявила, що війну на Донбасі можна було закінчити і навіть виграти за 2 місяці.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme