На заході США зимовий циклон "Айрес" паралізував рух і спричинив жертви

Зимовий циклон "Айрес", який охопив на вихідних велику частину західного узбережжя США, спричинив загибель людей та створив колапси на автодорогах, які перетворилися на слизькі ковзанки

"Одна людина загинула й кілька отримали поранення в суботу в штаті Вашингтон після того, як дороги через погодні умови стали слизькими" – йдеться в повідомленні американського каналу погоди The Weather Channel, пише Depo.ua.

За офіційною інформацією, у штаті Орегон померла жінка – попередньо, від переохолодження. 11-річний хлопчик, який не був пристебнутий ременем безпеки, отримав серйозні травми, коли автомобіль перекинувся на слизькій дорозі. Дитина випала з машини під час аварії. Крім того, повідомляється про важке поранення ще однієї людини в іншій автокатастрофі.

Найбільше від штормів постраждали штати Вашингтон, Орегон і Каліфорнія. На більшій частині території не працюють навчальні заклади.

Негода спричинила численні аварії на автострадах між Орегоном і Онтаріо. Водіння стало небезпечним у штаті Вашингтон, де дороги почали перетворилися на ковзанки. Через складні умови, аварії та заноси довелося закрити близько 100 км хайвею І-90 в штаті Вашингтон.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme