На миколаївській трасі "шістку" з п'яним водієм викинуло з траси

Водій та два його пасажири були п'яні, проте відмовились від госпіталізації

На миколаївській трасі "шістку" з п'яним…

На Миколаївщині автомобіль, яким керував п'яний водій, знесло з дороги. Транспортний засіб зупинився метрів за 20 від проїзної частини. За результатами медичного освідування, усі троє знаходились у стані алкогольного сп'яніння. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції. 

До Миколаївського відділення поліції  надійшло повідомлення про те, що приблизно о 14-30 год. біля села Кірове з дороги знесло автомобіль "ВАЗ-2106". Як з'ясувалося, 41-річний мешканець Миколаївського району, керуючи транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння, не врахував дорожні обставини та погодні умови й, не впоравшись з керуванням, допустив з'їзд з дороги.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", що карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Встановлюються обставини ДТП.

На миколаївській трасі

На миколаївській трасі

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme