На дорогах Одещини досі обмежено рух транспорту

В результаті негоди 4 населених пункта на Одещині залишаються знеструмленими

На дорогах Одещини досі обмежено рух тра…

Обмеження руху автотранспорту залишається на автодорогах в 4 областях - Вінницькій, Івано-Франківській, Одеській і Черкаській, пише Depo.Одеса з псоиланняи на "112.ua".

Станом на ранок 9 січня автомобільних заторів, які виникли в результаті ускладнення погодних умов, на території країни немає. Також не зафіксовано громадяни, які отримали обмороження під час пробок.

Протягом минулої доби для забезпечення проїзду і розчищення автодоріг на території України було залучено 2557 одиниць техніки та 3533 чоловік.

Підрозділи ДСНС з 4 січня звільнили зі снігових заметів 1470 автомобілів (за добу - 354 автомобіля), в яких знаходилося 3862 людини (за добу - 984 особи).

В результаті негоди п'ять населених пунктів на півдні України залишаються знеструмленими: у Одеській області - 4 н. п. (з них 2 - частково), у Херсонській - 1 н. п.

У ДСНС відзначили, що ситуація щодо стану проїзду на автомобільних дорогах України знаходиться на постійному контролі

Відповідно до рішення оперативного штабу комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської обласної адміністрації залишена заборона руху автотранспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування (державного та місцевого значення) Одеської області крім автодоріг М-05 "Київ-Одеса", М-28 "Одесса-Южний-/М-14/", М-27 "Одеса-Чорноморськ", М-05-01 "Обхід м. Одеси", автодорога Р-70 "Одеса-Б.-Дністровський-Монаші-М-15 на ділянці від м. Одеса до м. Б.-Дністровський" і автодорога М-14 "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ".

Але на вище зазначених дорогах обмежено рух вантажних, великовагових та великогабаритних транспортних засобів.

Нагадаємо, що рух транспорту на дорогах Одещини залишається обмеженим.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme