Майже 170 тисяч гривень "заробив" Кам'янець туристичного збору

В місті все більшу ставку роблять на нуризм: як внутрішній, так і зовнішній

Майже 170 тисяч гривень "заробив" Кам'ян…

Торік на туризм Кам'янця з бюджету виділили вчетверо більше грошей, ніж у попередні роки, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на сайт 3849.

Фінансування здійснювалося через програму "Популяризація туристичного потенціалу міста Кам’янця-Подільського у 2016-2020 роках". Порівняно із традиційними для минулих років 50 тис. грн, того року видатки на цю статтю становили 200 тис. грн.

Майже 170 тисяч гривень

Вперше провели медіа-форум. Зафіксовали новий рекорд України – "Найбільший сувенірний магніт". Розміром 2,0 м Х 1,25 м, він має технологію доповненої реальності – кожен, хто направить на нього телефон, отримає інформацію про фестивальний календар заходів у Кам'янці.

Також розробили додаток "Кам’янець туристичний", який завантажується всім користувачам телефонів систем iOS та Android абсолютно безкоштовно.

Майже 170 тисяч гривень

Задля промоції міста, в Хмельницькому, Тернополі, Умані, Миколаєві, Чернівцях та Одесі розмістили сіті-лайти із фестивальним календарем.

Також Кам’янець традиційно активним був у виставковій діяльності. До прикладу, в міжнародній туристичній виставці UITT-2016, Львівському міжнародному форумі індустрії, туризму та гостинності.

Майже 170 тисяч гривень

В результаті такої активної діяльності на внутрішньому та міжнародному туристичному ринках за минулий рік історичний музей-заповідник відвідало майже 250 тис. туристів, що свідчить про збільшення потоку гостей міста.

А туристичний збір склав 168063,39 грн.

Майже 170 тисяч гривень

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme