Дорожники попереджають водіїв про снігову "кашу" на дорогах Миколаєва

Піщано-сольову суміш не можна прибирати, адже сніг та лід утворять ковзанку на дорогах міста

Дорожники попереджають водіїв про снігов…

Задля забезпечення безпечного руху на дорогах Миколаєва асфальтне покриття посипають сіллю та піском, що призводить до утворення "каші", яку поки прибирати не можна. Про це у "Фейсбуці" пише заступник директора миколаївського "ЕЛУ автодоріг" Ярослав Захарченко, повідомляє Depo.Миколаїв.

За його словами, піщано-сольова суміш, якою посипають дороги, розтоплює сніг та лід і формує певну кількість "каші": "Якщо ми приберемо цю "кашу" то разом з нею прибереться пісок та сіль. А сніг та лід залишаться на місці. Можна звісно повторно обробити дорогу але це будуть додаткові витрати. Невелика кількість "каші" не впливає на якість дороги але призводить до очищення асфальтового покриття. Якщо "каші" багато то ми її прибираємо та оброблюємо повторно сольовою сумішшю. Зараз це відбувається на проспектах Миру та Богоявленському", - написав він.

Нагадаємо, що новим заступником директора миколаївського "ЕЛУ автодоріг" став громадський активіст. На активіста Ярослава Захаренко покладені обов'язки інфомування населення стосовно роботи КП.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme