Девіч: Не маю великого бажання повертатись в Україну

Український нападник Марко Девіч розповів про плани на майбутнє

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на "Футбол 24".
"Хочу грати. Бажання - величезне. Здоров'я є. Подивимося, де я опинюся. Зараз перебуваю в Белграді, тренуюся за індивідуальною програмою. Буду робити це до тих пір, поки не підпишу контракт з новою командою.
Не можу сказати, що мене засипали пропозиціями, як Мессі або Роналду. Але певний інтерес є. Завжди знайдуться команди, яким потрібен нападник. Це така позиція, яка потрібна команді в 90 відсотках випадків. Пропозиції є, деякі з них досить конкретні, але десь якась неузгодженість, якісь дрібниці гальмують процес. Може так статися, що вже через 5 днів буду в новій команді. Або буду шукати її ще місяць. Це непередбачуваний процес.
Офіційних пропозицій від українських команд не надходило. На сьогоднішній день, ви самі розумієте, яка в Україні ситуація. Рівень чемпіонату тримають тільки дві команди - "Шахтар" і "Динамо". Особливо - "Шахтар", який в цьому сезоні дуже добре виступає в Лізі Європи. "Зоря" підтискає ці дві команди. Не скажу, що інші команди дуже низького рівня, але не суперкласу - це точно.
Я не вважаю себе суперзіркою, але якщо врахувати мої амбіції і прагнення, єдині команди, де я б міг пограти - це "Динамо" і "Шахтар". Але! Великого бажання повертатися туди, де я справив хороше враження, де залишив певний слід в чемпіонаті України, немає. Краще нехай все так залишиться, як є", - сказав Девіч.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme