Як блондинку визнали найкращим депутатом на Львівщині

У Дрогобичі вибрали найкращого депутата

Редакція Дрогобицького радіо "Франкова земля" напередодні 2017 року запропонувала слухачам провести моніторинг щодо того, наскільки поміченими є дрогобичани у п’яти номінаціях: політик, держслужбовець, депутат, доброволець-воїн, господарник.

У рейтинговій таблиці "Автор року "Франкова земля»-2016" у номінації "Депутат" серед міських обранців першість здобула Олена Жуковська, очільник дрогобицьких укропівців, голова фракції "Українське об’єднання патріотів - УКРОП" у Дрогобицькій міській раді, заступник голови бюджетної комісії в ДМР.

Опитування проводилось серед слухачів радіо. У високій активності аудиторії мали сумнів й самі автори проекту, проте, реальність перевершила сподівання – дрогобичани виявились небайдужими.

"Попереду чимало справ, що маємо зробити разом із громадою: цього річ почистили захаращене озеро, наступного року маємо зробити навколо нього гарну зону відпочинку. Місто встигло забути про те, що таке нормальні контейнери для сміття. То ж облаштовуємо сміттєві майданчики з новими контейнерами. Сподіваємось, що місто тепер стане значно чистішим. Відремонтували підлоги в дитячому садочку "Берізка", шатровий дах на вул. Нафтовиків. Розпочали ремонт дороги із заміною водогону по вул.Бориславській, сподіваємось на завершення в 2017 році. Разом будемо пильнувати, щоб такі ремонти проводились якісно і без зловживань.

Ми розпочали роботи на окрузі, де нічого не робилось майже 55 років! Тому не тільки від нас, від нашого бажання щось змінити, нашої депутатської та громадської активності залежать темпи та результи роботи. І ще, що важливо: все, що робить депутат, можливо лише за активної підтримки громади! Тому дякую за довіру та підтримку, інколи просто за добрі слова в нашу адресу! Коли це все є - дійсно хочеться якнайбільше зробити для людей", - відповідає Олена Жуковська на оцінку її роботи дрогобичанами за перший рік депутатства.

Довідково:

Редакція "Франкової землі" торік визнана за результатами Національної Палати України однією з кращих в державі, а нині, будучи колективним кореспондентом Національного радіо, згуртувала великий слухацький колектив, як в регіоні, так і поза його межами. Дрогобицьке радіо, при якому плідно працює єдиний в Україні філіал Київського Дому Європи, вже давно вийшло за рамки звичайного проводового мовлення

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme