В Теплику на Різдво чоловік побив продавчиню, щоб вкрасти 600 грн.

В магазин зайшов покупець та замовив товар, та коли продавчиня нахилилась над прилавком, чоловік почав її бити та, забравши гроші, втік

Вчора, 7 січня, близько 17:30 в Теплику 43-річний житель Тростянецького району побив продавчиню магазину та забрав 600 грн. з каси. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу обласного управління Нацполіції. 

Як повідомляється, за описом потерпілої поліцейські встановили особу зловмисника та протягом двох годин затримали його у співмешканки. Затриманим виявився 43-річний житель Тростянецького району, який раніше відбував покарання за вчинення майнових злочинів. Як з’ясувалось, викрадені гроші зловмисник встиг витратити у сусідньому магазині.

"Зараз правопорушник затриманий в процесуальному порядку, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 187 (розбій) КК України. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme