Українців попереджають про нові хуртовини

До кінця дня 8 січня і вночі та вранці 9 січня в Карпатах, на Прикарпатті і на Хмельниччині очікується сильний сніг, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу ДСНС України. 

При цьому відзначається, що 9 січня у східних областях та Приазов'ї очікується ожеледь.

За даними рятувальників, всього зі снігових заметів було вивільнено 1 053 автомобілі (за 8 січня – 127 автомобілів), в яких перебували 2 904 людини (за 8 січня – 664 людини).

ДСНС також інформує про зняття обмежень для всіх категорій транспортних засобів (за винятком вантажного та пасажирського транспорту) на ділянці дороги М-23 Кіровоград-Кривий Ріг—Запоріжжя.

На Херсонщині з 8 січня знято обмеження руху великогабаритних транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

У Миколаївській  області з 12:00 8 січня знято обмеження рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

Разом з тим, у Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській та Одеській (крім дороги Київ–Одеса де обмежено рух тільки великогабаритних транспортних засобів) областях обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

На Хмельниччині у зв’язку з погіршенням погодних умов (сніг, зниження температури, вітер 20-25 м/с) закрито рух для всіх категорій транспортних засобів на автодорозі Ярмолиці - Кам’яно-Подільський та обмежено рух великовагових, великогабаритних транспортних засобів на автодорозі м-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка, Н-03 Житомир-Чернівці та Р-48 Кам’яно-Подільський-Сатанів-Війтиця-Білогіря.

За інформацією Мінінфраструктури залізничні вокзали та аеропорти працюють в звичайному режимі.

Нагадаємо, що через складні погодні умови в південних областях України обмежили рух транспорту.

За даними синоптиків, морозний циклон покине територію України 9 січня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme