У Південноукраїнську палала квартира: Рятувальники вивели шістьох людей

Чотирьом постраждалим, які надихалися чадним газом, "швидка" надала допомогу, від госпіталізації вони відмовилися

У Південноукраїнську палала квартира: Ря…

Сьогодні, 8 січня, о 7:27 до Служби порятунку за номером "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі за адресою пр. Незалежності у Південноукраїнську. Про подію рятувальників повідомили сусіди, які побачили дим з квартири та відчули характерний запах. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ДСНС області.

На виклик виїхав черговий караул 25 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Як стало відомо, пожежа виникла на четвертому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку, а з верхніх поверхів люди потребують допомоги. Через сильне задимлення вогнеборці потрапили у приміщення за допомогою ланки газодимозахисної служби і вивели трьох людей на свіже повітря по внутрішній сходовій клітині та ще трьох по автобрабині та штурмовій драбині.

У Південноукраїнську палала квартира: Рятувальники вивели шістьох людей

Бригадою "швидкої" надала чотирьом постраждалим першу медичну допомогу, діагноз - отруєння чадним газом. Від госпіталізації вони відмовились.

У Південноукраїнську палала квартира: Рятувальники вивели шістьох людей

Пожежу на площі 15 кв.м. ліквідували о 7:51. Імовірною причиною займання стало коротке замикання електропроводки. Ліквідовували пожежу дві пожежно-рятувальні машини та десять рятувальників.

Нагадаємо, з 12 жовтня depo.ua називає Южноукраїнськ Південноукраїнськом за правилами української.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme