У Миколаєві "ліваки" накрутили проїзд до Одеси до 240 грн

Нелегальну маршрутку без будь-яких розпізнавальних знаків "засікли" неподалік від офіційного автовокзалу

У Миколаєві "ліваки" накрутили проїзд до…

На зупинці "Автовокзал" по вул. Погранична сьогодні, 8 січня, перевізники без будь-яких розпізнавальних знаків збирали людей "на Одесу" по 240 грн. Про це у "Фейсбуці" написав активіст Денис Барашковський, який підняв питання незаконного автовокзалу, повідомляє Depo.Миколаїв.

Маршрутка збирала людей біля зупинки міського транспорту у бік центру, прямо навпроти офіційного автовокзалу "Південний". Пасажирів підбирали стоячи, "на табуретці". При цьому квитків, а отже і страхування, не було. 

Барашковський звернувся до голови Укратрансбезпеки в області Леоніда Костенка. Той попросив надіслати фотографії. Активіст акцентує, що у разі аварії пасажири не зможуть навіть довести, що їхали цією маршруткою: на ній не було розпізнавальних табличок, вказівок міста відправки та слідування.

Як пише "Южный курьер. Транспорт", вказана маршрутка працювала у 2016 на рейсы "Одеса - Любашівка", який обслуговує ПП "Люкс-СМС". До цього автобус працював у Миколаївській області, обслуговуючи приватні нерегулярні перевезення.

Як зазначили миколаївці у коментарях, це не поодинокий випадок. У бік Очакова "просили" по 500 грн. Варто додати, що перевезення з автовокзалу "Південний" з Миколаєва до Одеси коштують 100 грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme