У Миколаєві активісти не дали виїхати п'яному маршрутнику

Водій врізався в теплотрасу і намагався втекти, коли дізнався про виклик патрульних

У Миколаєві активісти не дали виїхати п'…

У Миколаєві в ніч з суботи 7 на неділю 8 січня, активісти "Сніжного патруля" затримали водія маршрутки №20, який в стані алкогольного сп'яніння намагався виїхати з двору будинку №2 по вулиці Генерала Карпенка. Після того, як він дізнався, що повинна приїхати патрульна поліція для складання протоколу, спробував сховатися, залишивши автобус. Про це повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на "Преступности.Нет".

Активісти прибули в подвір'я, щоб допомогти "швидкій", яка застрягла в снігу. Там же побачили, як водій намагається зрушити автобус з місця, проте йому це не вдається. Після того, як звільнена "швидка" поїхала, активісти вирішили допомогти водієві, але поспілкувавшись з ним, відчули запах алкоголю. На питання про те, чи пив "маршрутник", той відповідати відмовився, сів за кермо і рушив з місця. При цьому здаючи назад, він в'їхав в опору теплотраси.

Для того, щоб автобус з п'яним водіям не виїхав в місто "Сніговий патруль" з двох сторін заблокував його і викликав поліцію. Дізнавшись про те, що повинні приїхати патрульні, водій спробував покинути двір, але був зупинений активістами.

По прибуттю патрульних поліцейських водій визнав, що пив спиртне. За його словами, він вжив дві пляшки пива і погодився пройти тест на алкоголь. Поки чекали приїзду другого екіпажу патрульних, які повинні були привезти Драгер, перший екіпаж з'ясував, що у водія "Газелі" відсутні документи на автомобіль.

Тестер "Драгер" показав вміст алкоголю 1,69 проміле, що перевищує допустиму нору в 8,5 разів. Патрульні склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme