Рятувальники звільняли застряглу "швидку" за допомогою "КамАЗу"

Працівники управління з надзвичайних ситуацій допомогли мепрацівникам доправити хвору дитину

У Різдвяний вечір до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу с.Верхнє Піщане Сумського району до снігового замету потрапив автомобіль екстреної медичної допомоги, що прямував на виклик до с. Руднівка, повідомляє Depo.Суми з посиланням на управліня ДСНС на СУмщині.

На місце події було направлено відділення чергового караулу групи спеціальної пожежної техніки загону технічної служби Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.

По прибутті на виклик за допомогою пожежного автомобіля "КамАЗ"підвищеної прохідності "швидку" звільнили зі снігового замету та за допомогою буксирувального троса транспортували до місця призначення. У населеному пункті лікарі забрали мати з хворим 8-місячним немовлям, а рятувальники відбуксирували карету екстреної медичної допомоги до безпечної ділянки шляху. Звідти автомобіль медпрацівників попрямував до обласного центру, де дитину госпіталізували.

До рятувальної операції від підрозділу державної служби України з надзвичайних ситуацій було залучено 3 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme