На Миколаївщині підбили підсумки боротьби з наслідками негоди за добу

В ОДА ставлять під сумнів якість та ефективність роботи керівництва Першотравенська: там залишаються проблемні ділянки

На Миколаївщині підбили підсумки боротьб…

За повідомленням обласних служб, протягом останньої доби для проведення робіт з попередження та ліквідації наслідків погіршення погоди 53 рази залучались підрозділи ДСНС. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ОДА.

Зі снігових заметів вилучили 77 авто та 353 особи, у тому числі 61 дитину. Протягом доби зареєстрували сім пожеж, в яких врятували трьох осіб. Екіпажі "швидкої" здійснили 1002 виїзди, з переохолодженням госпіталізовано 11 осіб.

Протягом доби в області працювало 303 стаціонарні та один мобільний пункти обігріву. Ще три мобільних пункти обігріву перебувають у резерві та готові бути задіяні за першої необхідності. Відновлюється електропостачання в двох населених пунктах Снігурівського району.

Підбивати підсумки влада поки не береться, але після детального аналізу збирається дати оцінку керівництву кожного району та населеного пункту, роботи всіх служб. "Зараз можна з впевненістю сказати, що всі служби відповідально поставились до ліквідування наслідків негоди – райони показали злагоджену роботу. Так, були неприємні моменти, недоліки, але вони ліквідовувались у короткий термін. В містах обласного значення також непогані результати, однак якість та ефективність роботи керівництва міста Першотравенськ можна поставити під сумнів – сьогодні там залишаються проблемні ділянки", - прокоментував ситуацію заступник голови Миколаївської ОДА В'ячеслав Бонь.

За інформацією Служби автомобільних доріг, до роботи з розчищення доріг було долучили 80 одиниць техніки, крім того, задіяли техніку промислових підприємств та сільгоспвиробників. Станом на 13:00 8 січня повністю відновили рух автошляхами області.

Всі обласні служби продовжують працювати в посиленому режимі. Ситуація в області стабільна та контрольована.

Читайте також повну хроніку подій Як Миколаївщина зустріла негоду.

Нагадаємо з 12 жовтня Depo.ua називає Первомайськ Першотравенськом, а Южноукраїнськ Південноукраїнськом за правилами української.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme