Автодорівці Тернопільщини попереджають про негоду

Поки що, станом на 8 січня, проїзд дорогами загального користування області забезпечено у повній мірі

Автодорівці Тернопільщини попереджають п…

Але, за прогнозами Тернопільського гідрометеорологічного центру ,  погода погіршиться вже в наступні декілька годин, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу автодору у Тернопільській області.

Низька температура повітря та сильні пориви вітру до 15-24 м/с супроводжуватимуться опадами у вигляді снігу та хуртовинами. Дев'ятого січня синоптики попереджають про утворення на дорогах ожеледиці та хуртовини.

Сьогодні, на дорогах тернопільщини працює 150 дорожніх працівників та більше 70 одиниць техніки. Дороги обробляються протиожеледними матеріалами, а в місцях, де є ймовірність переметів проводиться розчистка дорожнього покриття.

"Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до всіх користувачів доріг з проханням бути обачними та обережними вирушаючи в дорогу. Кожен водій повинен належним чином підготувати свій транспортний засіб до експлуатації у зимовий період, чітко дотримуватись правил дорожнього руху і зважати на те, що при сильних опадах та хуртовинах погіршується видимість, а при ожеледиці гальмівний шлях значно збільшується", - йдеться у повідомленнні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme