З`явилися подробиці загибелі чоловіка від зубів собак на Київщині

Чоловік, якого насмерть загризли собаки у селі Кучаків Бориспільського району, був учасником АТО

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на інформацію від волонтера Світлани Шеповалової.

Вона повідомила, що загиблий - учасник АТО Володимир Томілін.

"Володимир (учасник АТО), вранці повертався додому від вісімдесятирічної матері. По дорозі на електричку на нього напали собаки і розтерзали", - написала вона.

Також повідомляється, що з ним була старша дочка і вона не постраждала, однак у коментарях жінка, що назвалася родичкою загиблого, цю інформацію спростувала.

"У Володимира залишилося двоє маленьких дітей, дружина-інвалід і старенька мати",- повідомляє волонтерка.

Також вона розповіла, що голова сільської ради Кучаков відмовився допомагати у вивезенні тіла загиблого, пояснивши це відсутністю коштів.

Згодом Шеповалова повідомила, що у Бориспільській РДА пообіцяли оплатити витрати пов`язані із похованням.

Також повідомляється, що німецьких вівчарок пізніше застрелили місцеві жителі. Поліція встановила власника тварин — це 69-річний місцевий житель.

"У кожної собаки був електронний ошийник і по периметру двору був протягнутий дріт, який не дозволяв цим собака вийти за периметр будинку, тому що вмикався електричний струм і в собак у нашийниках щипало і вони не виходили в такий спосіб зі двору. Зараз, напевно тому, що настали морози, були перебої із напругою і це вплинуло на те, що собаки змогли самовільно вийти за межі цього будинку", - повідомляють у коментарях.

Як повідомлялося раніше, вранці, 7 січня, у селі Кучаків Бориспільського району четверо собак породи "німецька вівчарка" накинулися на вулиці на перехожого і загризли його насмерть.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme