Український легіонер в Італії розповів, як сумує за рідними

Захисник італійського "Фрозіноне" Василь Прийма розповів про своє життя в новій країні і про перспективи потрапити до збірної

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на FootBoom. "У мене ще є діючий контракт на 2,5 роки з "Фрозіноне", тому про повернення в Україну рано говорити. Спочатку треба розібратися в собі і зрозуміти чого я і моя сім'я хочемо. Тому що не так вже і легко грати і жити за кордоном. На це ще є час подумати. Наразі ми щасливі. Так, мені дуже не вистачає України і рідних людей! Але я думаю собі так: значить на сьогоднішній день так і має бути. А далі життя покаже.

Чи можу я потрапити до збірної? Не знаю, більше шансів потрапити у збірну з Італії, чи менше. Національна збірна України - це мрія для мене. Комусь вдається потрапити туди скоріше і легше, а комусь - через величезну працю. І я цього прагну і йду до цього. Найголовніше, що в Італії я відчуваю, що розвиваюсь як людина і як футболіст. Все залежить від мене і моїх матчів. Як я себе покажу, так і буде", - заявив Прийма.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme