У святвечір миколаївець погрожував продавчині ножем

Як виявилося, чоловік здійснив кілька злочинів в один день: він поповнював "бюджет" для закупівлі наркотиків

У святвечір миколаївець погрожував прода…

Вчора, 6 січня, близько 17 години, під час патрулювання інспектори побачили як з магазину, розташованого на проспекті Богоявленському в Корабельному районі, вибіг невідомий і побіг через дорогу. При цьому охоронці порядку почули, як хтось крикнув тримайте його. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Патрульні наздогнали чоловіка та затримали його. Як виявилось в подальшому, він зайшов в магазин та, приставивши ножа до горла продавчині, відібрав у неї 2800 гривень, кілька пачок цигарок та пляшку горілки. 

У Миколаєві у святвечір грабіжник погрожував продавчині ножем

В поліції області уточнили, що зі слів нападника, 50-річного місцевого мешканця, йому терміново були потрібні гроші на їжу та наркотики. Дочекавшись, доки з крамниці вийдуть покупці, він зайшов у приміщення та, погрожуючи продавцю ножем, наказав їй віддати йому гроші з каси. 

У Миколаєві у святвечір грабіжник погрожував продавчині ножем

Заволодівши майже трьома тисячами гривень та прихопивши ще із собою кілька пачок цигарок, зловмисник намагався зникнути з місця події, але оперативно був затриманий поліцейськими. Корабельний відділ поліції розпочав кримінальне провадження за ознаками ч.3 с.187 КК України "Розбій", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Розбійнику оголошено про підозру та затримано в порядку ст.208 КК України. 

У Миколаєві у святвечір грабіжник погрожував продавчині ножем

З'ясувалось, що цього дня зловмисник скоїв ще два злочини. Затриманий розповів поліцейським, що на одному з приватних домоволодінь він, зламавши паркан, здав до пункту збору металобрухту кілька секцій огорожі, а з території іншої приватної власності "прихопив" металеву драбину, яку теж реалізував. Наркозалежний чоловік отримані гроші витратив на наркотики, але цього, з його слів, виявилось замало, тож, він вирішив ще "пошукати" можливості поповнити свій бюджет. Встановлюються особи потерпілих від протиправних дій зловмисника та його причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme