Трамп обурився появою секретних даних на NBC News

Обраний президент США Дональд Трамп закликав до проведення парламентського розслідування за фактами, викладеними в повідомленні телеканалу NBC News

Йдеться про відомості з засекреченого доповіді розвідки щодо кібератак російських хакерів, спрямованих на надання впливу на результат президентських виборів в США, повідомляє Depo.ua з посиланням на Радіо Свобода.

Трамп виступив з цим безпрецедентним закликом 6 січня за кілька годин до його власної запланованої зустрічі з вищими чинами спецслужб, на якій мав обговорюватися зміст доповіді.

"Я прошу голів комітетів Конгресу і Сенату розслідувати появу на NBC цілком таємної інформації до того, як я з нею ознайомився", - заявив Трамп.

Лідери демократів і республіканців поки не відповіли на заклик Трампа. Раніше багато законодавців підтримали висновки розвідслужб, які стверджують, що хакери, які підтримуються урядом Росії, викрали електронну переписку з серверів американських політичних організацій. Трамп неодноразово висловлював скептицизм з приводу цих висновків.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme