На Хмельниччині сталось дві ДТП

У Хмельницькому та Чемеровецькому районах стались ДТП. Люди постраждали, але залишились живі

На Хмельниччині сталось дві ДТП…

На Хмельниччині через негоду сталось дві дорожні пригоди, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції області.

Так, шостого січня близько 12.20 години на автодорозі "Хмельницький - Тернопіль" неподалік АЗС "Укрнафта" 65-річний водій автомобіля "Шевроле Авео", житель Іванівського району Одеської області, зіткненувся з "Фольксвагеном" під керуванням 56-річного жителя села Мацьківці.

Внаслідок ДТП водій автомобіля " Гольф" отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому ребра та був госпіталізований до Хмельницької обласної лікарні. 46-річний хмельничанин, пасажир "Фольксвагену", отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини, йому надано меддопомогу без госпіталізації.

У Чемеровецькому районі на автодорозі "Кам'янець-Подільський — Білогір'я" поблизу села Кормильце 37-річний житель села Зарічанка, на "Міцубісі Галант", збив 20-річну жительку села, яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги.

"Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та була госпіталізована в Чемеровецьку центральну районну лікарню. Стан здоров'я — середньої важкості", - йдеться у повідомленні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme