На двох трасах Миколаївщини знов закрили рух

Обмеження у русі діють для всіх видів транспорту з 12:00 7 січня

На двох трасах Миколаївщини знов закрили…

На Миколаївщині для всіх категорій транспорту знов закрили ділянки автодоріг М-14 та М-13. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ОДА.

Через переміщення снігового покриву під впливом сильного вітру вирішили з 12:00 год 7 січня закрити рух на автодорогах М-14 та М-13 для проїзду всіх категорій транспортних засобів. Це необхідно для недопущення заторів у русі і забезпечення оперативного розчищення доріг від снігу

Обмеження стосується руху на ділянках автомобільних доріг загального користування державного значення:

- М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на м.Таганрог), на ділянці км 55+550 (межа Одеської областї) – км 129+168 (міська смуга м.Миколаїв);

- М-13 Кіровоград-Платонове (на м.Кишинів), на ділянці км 76+432 (межа Кіровоградської області) – км 157+067 (межа Одеської області).

Український гідрометеорологічний центр попереджає про продовження періоду несприятливих погодних умов 7-8 січня 2017 року (сильні снігопади, хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, снігові замети, сніговий накат, вітер північний 17-22 м/с, пориви до 22 м/с).

Варто додати, що з ранку повідомляли про відкриття доріг для легковиків та пасажирського транспорту. Але попереджали, що ситуація може змінитися.

Читайте також повну хроніку подій Як Миколаївщина зустріла негоду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme