Керрі пояснив, як Трампу скасовувати "антихакерські" санкції

Держсекретар США Джон Керрі висловив думку, що обраному президенту Дональду Трампу не можна скасовувати антиросійські санкції без попередніх умов - це зашкодить інтересам Вашингтону

За словами Керрі, скасування санкцій стане "дуже небезпечним і руйнівним кроком", передає Depo.ua з посиланням на NBC.

В цьому випадку республіканець "проявить зневагу до висновків розвідки США і до побоювань американців з приводу втручання в демократичні процеси".

У той же час, додав Керрі, ситуація буде іншою, якщо Трамп відмовиться від санкцій, уклавши при цьому "певні чіткі домовленості" з Москвою.

Глава зовнішньополітичного відомства зазначив, що мова йде тільки про ті санкції, які США прийняли у зв'язку з кібератаками.

29 грудня Вашингтон ввів санкції проти ФСБ, ГРУ та ще ряду російських організацій, а також шести фізичних осіб. В рамках нового пакету санкцій персонами нон грата оголошено 35 дипломатів з посольства Росії у Вашингтоні і консульства в Сан-Франциско, їм було наказано покинути країну протягом 72 годин.

США неодноразово звинувачували Росію у втручанні в передвиборну президентську кампанію. У Кремлі всі звинувачення відкидають.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme