Як кримські комунальники відкрили в Сімферополі шлях у пекло

На одній з центральних вулиць окупованого Сімферополя, де ведеться реконструкція, з-під свежеуложенной плитки раптово валив чорний дим і посипалися іскри

Як кримські комунальники відкрили в Сімф…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на агенство Новий День

За попередньою оцінкою сталося пошкодження підземного високовольтного електричного кабелю. За словами очевидців, в зв'язку з неполадками з електрикою, миготіло вуличне освітлення, а також прилегла світлова ялинка.

Як кримські комунальники відкрили в Сімферополі шлях у пекло - фото 1

"Поки офіційних коментарів немає, так як наші підрозділи там не притягувалися", - пояснили у прес-службі т.зв. "ГУ МНС" по окупованому Криму, додавши, що коментар від служби буде пізніше, а на місці події працювали фахівці "Крименерго".

Однак в Крименерго вирішили не давати роз'яснення: оператор гарячої лінії підприємства запропонував кореспонденту звернутися за коментарями 9 січня, у зв'язку з тим, що у співробітників відділу, відповідального за взаємодію із засобами масової інформації, вихідні.

Примітно, що немає офіційних коментарів і на сайті "адміністрації" Сімферополя, відповідальної за контроль проведення робіт по реконструкції. При цьому саме НП сталася ввечері 5 січня.

У той же час користувачі соцмереж обурюються і критикують чиновників, які допустили те, що сталося: плитка, з-під якої валив дим і били іскри, була вологою, а по самим вулицях прогулювалися городяни, які могли постраждати.

"Нехай моляться, щоб нікого не вбило ... Зовсім страх загубили", - пише в соцмережах кримчанка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme