В Києві взяли банду, яка тримала в страху гральні клуби міста (ФОТО, ВІДЕО)

Правоохоронці Києва затримали 29 нападників на інтерактивні клуби. За попередніми даними, на рахунку зловмисників майже два десятки аналогічних епізодів

Про це розповів т.в.о. голови Національної поліції України Вадим Троян, повідомляє Depo.ua з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

В Києві взяли банду, яка тримала в страху гральні клуби міста - фото 1

"У Дніпровському районі вчора ввечері працівники столичного карного розшуку спільно із спецпризначенцями на "гарячому" затримали цих правопорушників, які знову здійснили напад на гральний заклад", - зазначив Троян.

В Києві взяли банду, яка тримала в страху гральні клуби міста - фото 2

Зазначається, що зловмисники увірвалися до приміщення ігрового центру, розташованого по вулиці Андрія Малишка. Погрожуючи предметами, схожими на зброю, а також сокирою та газовими балончиками, вони наказали персоналу та всім присутнім лягти на підлогу. А потім відібрали у відвідувачів гроші, мобільні телефони, особисті речі та наостанок розбили десять одиниць комп'ютерної техніки, що належала вказаному закладу.

В Києві взяли банду, яка тримала в страху гральні клуби міста - фото 3

Під час проведення спецоперації всі учасники розбійного нападу опинились в руках правоохоронців. Викрадені речі, сокира та інші предмети вилучені. Зброя направлена на проведення експертного дослідження.

За словами заступника начальника слідчого управління ГУНП у м. Києві Юрія Гороховських, слідчим відділом Дніпровського управління поліції відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

27 підозрюваних затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вони доставлені до Дніпровського управління поліції ГУНП у м. Києві. Вирішується питання щодо обрання для них міри запобіжного заходу.

Як встановили поліцейські, до складу організованого угруповання входило майже 30 осіб. Всі вони перевіряються на причетність до вчинення подібних правопорушень на території Києва. Є всі підстави вважати, що на рахунку підозрюваних вже майже два десятки злочинних епізодів, які вони скоїли у різних районах столиці. Досудове розслідування триває.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme