У Миколаєві підтопило близько дестяка житлових будинків

Комунальники ліквідовують наслідки аварії у негоду: вони прочистили десятки колодязів, щоб виявити місце закупорки

У Миколаєві підтопило близько дестяка жи…

Навіть у негоду аварійно-ремонтні бригади МКП "Миколаївводоканал" продовжують виконувати свою роботу. На лінії у звичному режимі працюють 14 команд. На вихідних їх кількість зменшиться до восьми. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі підприємства.

Внаслідок закупорки мережі водовідведення відбулося підтоплення фундаментів десятка будинків житлового масиву на перетині вул. Космонавтів та пр. Миру. На аварію виїхало одразу дві бригади слюсарів НАПОР-30 та НАПОР-31. "Фахіці найвищого класу Володимир Гаврилюк, Олександр Джула, Андрій Іванов, Станіслав Шиян та Андрій Бойчук протягом трьох годин обстежили та прочистили десятки колодязів в яких стічні води почали виходити назовні", - йдеться в повідомленні.

У Миколаєві підтопило близько дестяка житлових будинків

У Миколаєві підтопило близько дестяка житлових будинків

Проте закупорку виявили на перетині каналізаційного колектора діаметром 1000 мм та водостоку 800 мм. На фото добре видно, що змивають мешканці цих будинків у каналізацію. І це лише мала частина того що вдалося на першому етапі "намотати на поволоку", зазначають комунальники.

У Миколаєві підтопило близько дестяка житлових будинків

Протягом вихідних окрім звичних аварійно ремонтних робіт фахівці МКП "Миколаївводоканал" розчищатимуть ввірені штабом з ліквідації наслідків негоди відрізки автошляху від снігових заметів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme