У Миколаєві молодик запевняв, що викрадений манікюрний набір належить йому

Двоє чоловіків пограбували жінку на вулиці: один не зміг пояснити, звідки в нього речі, інший заявив, що вони його

У Миколаєві молодик запевняв, що викраде…

Вчора, 5 січня, близько 21 години, патрульні отримали повідомлення про пограбування. Жінка розповіла інспекторам, що півгодини тому на проспекті Центральному, неподалік перехрестя з вулицею Садовою, до неї підійшло двоє молодиків, один з яких штовхнув її, а інший вирвав сумку. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Злочинці побігли в бік вулиці 3-а Слобідська. В сумці знаходився мобільний телефон, гаманець з грошима та картками та манікюрний набір. Під час відпрацювання прилеглої території охоронці порядку осіб, схожих на зловмисників, не знайшли.

У Миколаєві молодик запевняв, що викрадений манікюрний набір належить йому

Сьогодні, 6 січня, близько сьомої години ранку, на вулиці Чкалова патрульні помітили двох осіб, які були схожі на грабіжників. Зупинивши підозрюваних, інспектори запросили їх до відділу поліції. Там 23-річні чоловіки виклали всі речі зі своїх кишень. Серед них виявився і вимкнений викрадений телефон і банківські картки і, навіть, манікюрний набір.

Один з підозрюваних не зміг пояснити звідки в них вказані речі, інший почав запевняти, що все належить йому. Обох підозрюваних охоронці порядку передали слідчому.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme