У Корабельному районі черговий наркоман намагався вилити "зілля" на землю

Патрульні зупинили авто за порушення ПДР: пасажир почав просити, щоб їх не затримували, а потім виливати підозрілу рідину

У Корабельному районі черговий наркоман…

Патрульні затримали підозрюваного у зберіганні наркотиків у Корабельному районі. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Близько 21 години на вулиці Знам'янській, в Корабельному районі, патрульні побачили автомобіль ВАЗ-21101, водій якого рухався з порушенням ПДР. На вимогу інспекторів він зупинив транспортний засіб. Під час спілкування з водієм - 43-річним мешканцем Херсонської області, -  пасажир авто почав просити охоронців порядку, щоб їх не затримували, бо вони дуже поспішають.

У Корабельному районі черговий наркоман намагався вилити "зілля" на землю

В якийсь момент пасажир вийшов з авто та, діставши з кишені пляшку, почав виливати на землю темну рідину, але всю вилити не встиг, бо йому завадили це зробити патрульні, затримавши його. Після цього водій почав розповідати інспекторам, що кілька годин тому незнайомець попросив довезти його до Миколаєва, де він забере якісь документи і повернутись назад.

На місце події охоронці порядку викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції та передали їм 35-річного підозрюваного.

Нагадаємо, днями у Корабельному районі впіймали наркомана, який ховав "зілля" у штанях.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme