У Хмельницькому розгорнули мобільний пункт обігріву

Розташувався пункт обігріву на міському пляжі

У Хмельницькому розгорнули мобільний пун…

Через сильні морози рятувальники Хмельницького розгорнули мобільний пункт обігріву, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією відомства.

6 січня у Хмельницькому через сильні морози співробітники ДСНС  розгорнули мобільний пункт обігріву. Місце розташування — міський пляж.
У Хмельницькому розгорнули мобільний пункт обігріву - фото 1
Саме в акваторії Південного Бугу впродовж зими перебуває найбільше відпочивальників, яким може знадобитися допомога. Це – рибалки, ковзанярі, діти.  Тож якщо замерзли – можна буде зігрітися у наметі гарячим чаєм. А якщо раптово стало зле - отримати  медичну допомогу.
У Хмельницькому розгорнули мобільний пункт обігріву - фото 2
Пункт діятиме цілодобово, доки не потеплішає.

Впродовж 6-8 січня у Хмельницькій області, як і в більшості регіонів України, очікується зниження температури повітря до 20 градусів морозу та снігопади.

У Хмельницькому розгорнули мобільний пункт обігріву - фото 3

Усього на території області діє 148 пунктів обігріву. Детальну інформацію щодо адрес їхнього розміщення на Хмельниччини можна знайти за посиланням.

ДСНС звертається до громадян: у період негоди без особливої потреби на вулицю не виходити, а водіям - утриматися від поїздок власним автотранспортом на далекі відстані.  

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme