На Вознесенщині вирубали більше 100 дерев в захисних насадженнях залізниці

Злодії знищили дуби, клени, акації: правоохоронцям повідомили про це 4 січня, хоч виявили це ще у грудні

На Вознесенщині вирубали більше 100 дере…

Вознесенські поліцейські встановлюють осіб, які завдали шкоди довкіллю, зрубавши майже 140 дерев. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції. 

Варто додати, що працівник держпідприємства лише 4 січня повідомив в поліцію про вирубані захисні лісові насадження залізниці. А виявив він це 23 грудня. Дерева знищили поблизу колії перегону ст. Южноукраїнськ - ст. Трикрати Одеської залізниці. Це - 139 ясенів, в'язів, кленів, акацій, дубів. 

Слідчі Вознесенського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.246 КК України "Незаконна порубка лісу", санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Працівники поліції звертаються до громадян, які стали свідками вказаного злочину, або володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити до Вознесенського відділу поліції за адресою: м. Вознесенськ, вул. Київська, 24, або за телефонами (05134)4-54-44, 102.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme