На Сумщині від пожежі майже врятували теплицю

Гасіння ускладнювали сильний вітер і конструктивні особливості будівлі

До служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння у господарчій споруді (теплиці) на вул. Роменській у с. Овлашах Роменського району. Телефонував власник теплиці, який побачив вогонь з її даху та намагався самостійно загасити пожежу, повідомляє Depo.Суми з посиланням на управління ДСНС на Сумщині.

На місце події було направлено черговий караул 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини, якому довелося подолати 5 км з районного центру, а також місцеві пожежні команди сіл Довгополівки та Миколаївки.

Уже за 8 хвилин вогнеборці прибули на виклик і встановили, що горить дерев’яна теплиця на всій площі. Гасіння ускладнювали сильний вітер і конструктивні особливості будівлі, що обмежувало доступ до осередку пожежі. Існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташований будинок.

О 20:57 пожежники локалізували загоряння, о 00:15 – ліквідували. Усього до гасіння було залучено 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки державної служби України з надзвичайних ситуацій, 4 працівники та 2 автомобілі місцевих пожежних команд.

Унаслідок пожежі знищена покрівля господарчої споруди на площі 36 кв. м та пошкоджено дерев’яні стіни.

За попередніми висновками фахівців, імовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme