На Росії сурогатний алкоголь знову вбиває людей

Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу у зв'язку із загибеллю чотирьох осіб від отруєння сурогатним алкоголем в Красноярську

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Надзвичайні новини".

За даними відомства, загинули 32-річний чоловік, його сестри 22 і 23 років, а також 38-річна жінка. Їх тіла були знайдені в кімнаті гуртожитку на вулиці Гастелло, 17.

"Всі вони протягом робочого дня розпивали спиртне, в тому числі алкогольний коктейль "Тайм-аут", який придбали в павільйоні", – йдеться в повідомленні СК.

Справу порушено за статтею: "Виробництво, зберігання, збут товарів, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело до смерті двох і більше осіб" (ч. 3 ст. 238 КК РФ).

Як повідомляє видання, експертиза алкоголю не виявила наявності в ньому "ні метанолу, ні будь-яких інших небезпечних для життя і здоров'я людини речовин", повідомили в СК.

У відомстві повідомили, що відпрацьовують, зокрема, версію "про смертельне отруєння потерпілих наркотичними речовинами".

Нагадаємо, в середині грудня 2016 року в Іркутську сталося масове отруєння сурогатним алкоголем. В цілому отруїлися понад сто осіб, з них понад 70 померли. Більшість з постраждалих пили підроблений засіб для ванни "Бояришник", в якому замість етилового спирту містився метиловий.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme