Карта АТО на 6 січня: Бойовики обстріляли з артилерії Троїцьке

За добу бойовики більше 30 разів обстріляли позиції бійців АТО

Про це заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник на брифінгу, передає Depo.ua.

Карта АТО на 6 січня: Бойовики обстріляли з артилерії Троїцьке - фото 1

Луганський напрямок

Доба розпочалася з потужного обстрілу з 152-мм гармат. За 10 хвилин бойовики випустили 50 артснарядів по українським позиціям біля села Троїцьке. Також неподалік Новозванівки бойовики випустили 20 мінометних мін. Ворог продовжує тактику застосування важкої зброї переважно вночі. Крім цього, фіксуються епізоди порушення режиму припинення вогню поблизу Новотошківки, де вів вогонь ворожий снайпер, та Станиці Луганській.

Донецький напрямок

Бойовики 6 разів порушили перемир’я, майже всі випадки – в районах Авдіївки та селища Луганського. В обох місцях противник стріляв з мінометів – загалом випустив 49 мін. Ще один раз бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї біля Зайцевого.

Маріупольський напрямок

Обстріли тривали по всій лінії зіткнення – від Красногоровки та Мар’їнки на півночі через Новотроїцьке, Павлопіль і Гнутове до сіл Водяне й Широкине на узбережжі Азовського моря. Майже всі провокації супроводжувалися вогнем з легкої зброї, лише пізно вночі противник випустив 5 мінометних мін біля Мар’їнки.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme