Два жителя Маріуполя та іноземець обчистили у новорічну ніч бабусю

У Маріуполі правоохоронці затримали трьох зловмисників, які у новорічну ніч проникли в квартиру самотньої пенсіонерки і пограбували її

Про це Depo.Донбас повідомили в прес-службі поліції Донецької області.

У будинку жінки забрали все, що могло принести будь-яку цінність, зазначили в поліції. "Для того, щоб зловмисники не змогли уникнути відповідальності, співробітники кримінальної поліції Кальміуського району та обласного главку опитали понад півсотні раніше засуджених осіб, перевірили з десяток ломбардів та інших місць можливого збуту викраденого, відпрацювали всю територію приватного сектора, де живе бабуся. Як результат – всі кривдники доставлені в поліцейський відділок і дають свідчення", - йдеться в повідомленні.

Двоє із затриманих - жителі Маріуполя, ще один іноземець, усі вони у віці від 34 до 52 років, безробітні і раніше судимі за різні злочини.

"Під час огляду місця проживання одного з учасників злочинної групи вилучено всі речові докази, які згодом будуть повернуті власниці. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, за що передбачено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. У поліцейських є всі підстави вважати, що це не єдиний злочин на їх рахунку", - повідомили в ГУ Нацполіції.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme