Жителів Миколаївщині просять повідомляти в СБУ про підозрілих осіб

Спецслужба також збирає дані про порушення правоохоронцями Росії прав і свобод українців

Жителів Миколаївщині просять повідомляти…

Управління СБУ в Миколаївській області просить жителів регіону повідомляти про відомі факти прибуття чи перебування в області підозрілих осіб чи наміри здійснення ними сепаратистської, диверсійної або розвідувально-підривної діяльності проти України. Про це Depo.Миколаїв повідомили у спецслужбі.

Про вказані миколаївці можуть цілодобово повідомляти за телефоном "довіри" Управління СБУ (0512) 49-03-22 та чергового по УСБУ (0512) 37-00-70. "Також наявну у вас інформацію про підготовку та вчинення протиправних дій диверсійного характеру надсилайте на електронну скриньку: usbu_myk@ssu.gov.ua, і можете передати її особисто за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 40", - йдеться в повідомленні.

Крім того, миколаївців закликають повідомляти наявні дані щодо фактів порушень правоохоронними органами і спецслужбами Російської Федерації прав і свобод українських громадян, які на постійній чи тимчасовій основі перебувають на території РФ; погроз на їхню адресу для залучення до співробітництва та подальшого використання на шкоду державним інтересам України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme