В Ужгородських навчальних закладах продовжили карантин

Рівень захворюваності на 39,2% все ще перевищує рівень епідемічного порогу

В Ужгородських навчальних закладах продо…

Під головуванням міського голови Богдана Андріїва відбулося засідання протиепідемічної комісії, під час якого обговорили ситуацію із захворюваністю на ГРВІ у місті, інформують Depo.Закарпаття у міськраді.

Із 29 грудня 2016 року по 5 січня 2017 року за медичною допомогою з приводу гострих респіраторних вірусних інфекцій звернулися 642 ужгородців. Порівняно з показниками попереднього тижня, кількість хворих зменшилася вдвічі, разом із тим, рівень захворюваності на 39,2% все ще перевищує рівень епідемічного порогу.

Із початку епідсезону 2016-2017 рр. серед ужгородців зареєстровано 16 випадків сезонного грипу "А", зокрема, за минулий тиждень - п'ять, у тому числі двоє дітей.

Оскільки показник захворюваності на грип та ГРВІ серед населення Ужгорода залишається одним із найвищих в області, було прийнято рішення продовжити карантинні заходи.

Обмежувальні протиепідемічні заходи продовжать у дитсадках, триватиме і щоденний моніторинг стану відвідування дітьми дошкільних навчальних закладів. Навчання у загальноосвітніх закладах та шкільних відділеннях навчально-виховних комплексів міста відновиться 16 січня.

Нагадаємо, на Закарпатті "грипує" майже 300 навчальних закладів

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme