В Конотопі мало не згоріла приватна садиба

Пожежу побачив випадковий перехожий

Опівночі до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу у господарчій споруді на вул. Рєпіна у м. Конотопі. Телефонував випадковий перехожий, який побачив охоплений вогнем дах будівлі. На місце події було направлено черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини та добровільну пожежну команду с.Питомник, повідомляє Depo.Суми з посиланням на управління ДСНС на Сумщині.

Уже за 7 хвилин вогнеборці прибули на виклик. Було встановлено, що через несвоєчасність повідомлення про пожежу полум‘я поширилося на всю площу покрівлі сараю та речі домашнього вжитку в ньому. Гасіння ускладнювала захаращеність у господарчій споруді. Через сильний вітер існувала загроза перекидання вогню на житловий будинок.

О 00:10 вогнеборці локалізували загоряння, о 01:32 – ліквідували. Усього до гасіння було залучено 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 2 працівники та 1 автомобіль добровільної пожежної команди.

Унаслідок пожежі знищено покрівлю та перекриття на площі 32 кв. м, речі домашнього вжитку. Полум‘ям пошкоджено стіни на площі 100 кв. м.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme