У Києві грабіжники напали на АТОвця і самі ж отримали "на горіхи" (ФОТО)

У Києві троє зловмисників намагалися пограбувати військовослужбовця, який нещодавно повернувся із зони АТО, однак той затримав одного з нападників

У Києві грабіжники напали на АТОвця і са…

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу Нацполіції в м. Києві.

Повідомляється, що чоловік, який нещодавно повернувся із зони проведення АТО, ввечері, повертався зі стоянки, де лишив свій автомобіль. Його увагу привернула жінка, попросивши сигарети. Поки він їх шукав, до нього підійшов невідомий і почав погрожувати ножем. А потім військовий раптово відчув удар пляшкою по голові ззаду.

У Києві грабіжники напали на АТОвця і самі ж отримали "на горіхи" (ФОТО) - фото 1

"Ще двоє нападників стали бити потерпілого, внаслідок чого він впав у напівпідвальне приміщення. Наносячи удари, зловмисники відібрали у жертви смартфон і гаманець з грошима. Після чого трійця спробувала втекти з місця події", - йдеться в повідомленні.

У Києві грабіжники напали на АТОвця і самі ж отримали "на горіхи" (ФОТО) - фото 2

Потерпілий погнався за розбійниками. Під час переслідування зловмисники зупинялися і знову погрожували чоловікові ножем і пляшкою, втім, потерпілий зміг затримати одного з них і викликав поліцію.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції. Підозрюваним виявився раніше судимий житель Запорізької області, без постійного місця проживання.
Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Встановлюються всі обставини скоєння злочину. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme