Поліція поновила справу щодо смертельної аварії біля "Лакомки"

Рідні загиблого водія BMW Андрія Дроздовського, вважають, що в ДТП винен таксист

Поліція поновила справу щодо смертельної…

Поліція поновила розслідування справи жахливо аварії, яка забрала життя чотирьох молодих людей. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на 20minut.ua.

Іномарка "БМВ-525" на великій швидкості в’їхала у "ВАЗ" служби таксі, який саме повертав з вулиці Некрасова на Брацлавську, а потім врізалася у стіну магазину. Справу по ДТП було закрили 17 листопада, у зв'язку із загибеллю підозрюваного. В ході експертизи в крові водія BMW Андрія Дроздовського, а також пасажирів, що знаходилися у салоні, виявлено алкоголь. Також розслідування показало, що водій значно перевищив швидкість, через що і сталося ДТП. 

Однак суд зобов’язав слідчих поновити розслідування та провести повторну експертизу. З відповідним клопотання до суду звернулись рідні загиблих.

Поліція поновила справу щодо смертельної аварії біля "Лакомки", де загинули четверо молодих людей - фото 1
Брат загиблого водія BMW Роман Дроздовський каже, родина до останнього не вірила у те, що Андрій міг сісти п’яним за кермо. А винним у аварії вважають таксиста. Родина Дроздовських впевнена, що на відміну, від водія "ВАЗу", Андрій вжив усіх можливих заходів для уникнення зіткнення.

"Таксист, виїжджаючи, зайняв обидві смуги руху.Тому BMW просто не міг його об’їхати. Так, скоріше за все перевищення швидкості було, але Андрій їхав максимум 90-100 км/год. Експерт має об’єктивно розглянути обставини ДТП та дати висновок, хто з учасників аварії має більшу міру вини: водій "ВАЗу", який виїхав на головну дорогу, порушуючи вимоги знаку, чи водій BMW, який перевищив швидкість", - наголосив Роман Дроздовський.

Як повідомила речник ГУ НП у Вінницькій області Анна Олійник повторна експертиза буде проведена у Харкові.

"Справу справді відкрито повторно. Про це висловила клопотання сторона потерпілих. Вони хотіли проведення повторної автотехнічної експертизи. Вона буде зроблена у Харкові. Скільки це займе часу, важко сказати. Можливо, навіть більше місяця", - зауважила Олійник.

Нагадаємо, торік у Вінниці сталась ДТП, що забрала життя чотирьох молодих людей. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme