Патрульні Хмельницького просять відгукнутися свідків стрілянини по Кам'янецькій

Всіх осіб, яких чоловік намагався травмувати або травмував, але не звернулись за допомогою до медиків просять відгукнутись патрульні

Патрульні Хмельницького просять відгукну…

Патрульні Хмельницького намагаються повністю відтворити події того дня, тому розшукують свідків події, яка сталась 30.12.16 року у  Хмельницькому.

"Особливо просимо звернутись осіб, які бачили початок цієї ситуації на вулиці Кам'янецька поблизу Обласного психоневрологічного диспансеру близько 8-ї години ранку. (Як чоловік вибіг з медичного закладу та біг до перехрестя з вулицею Тернопільська). Особливо чоловіка, який перший вступив з ним у контакт захищаючи медика", - йдеться у повідомленні Патрульних  Хмельницького.

Всіх, хто був свідком даної події, прохають зателефонувати до чергової служби патрульної поліції у місті Хмельницькому за телефоном 098-828-70-27

Свідків, які телефонували на 102, але до них не перетелефонували, просимо ще раз зателефонувати до патрульної поліції: 098-828-70-27 .

Нагадаємо, 30 грудня вранці у Хмельницькому відбулася стрілянина.

Порушник не підкорився патрульним і його поранили з табельної зброї. Невдовзі чоловік помер у кареті "швидкої".

Перед тим чоловік встиг поранити кілька людей шилом.

За фактом стрілянини правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Згодом правоохоронці закликали ЗМІ допомогти встановити можливих свідків подій, та просили відгукнутися потерпілих від рук загиблого.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme