На Хмельниччині перед судом постануть рецидивісти за зґвалтування

Правопорушники порушили одразу три статті Кримінального кодексу України

На Хмельниччині перед судом постануть ре…

На Хмельниччині судитимуть двох зловмисників - рецидивістів за розбій та насильницьке посягання на статеву недоторканість особи, повідомляє Depo.Хмельницький.

Відділ процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування терорганами поліції та підтримання держобвинувачення прокуратури Хмельницької області затверив і спрямовав до суду обвинувальний акт щодо двох осіб за розбій, поєднаний із проникненням у житло, а також за злочини проти статевої недоторканості особи.

"Ці особи у стані алкогольного сп’яніння з метою власної наживи проникли у житловий будинок мешканки одного з сіл Віньковецького району. Після чого зловмисники нанесли потерпілій численні удари по різних частинах тіла та заволоділи її майном, а також грошима, - розповідає начальник відділу прокуратури області Віталій Довгань. - Внаслідок таких дій жінка отримала низку тілесних ушкоджень. Проте, на вчиненому нападники не зупинились, та вступили із потерпілою проти її волі у статеві зносини."

З’ясувалось, що обвинувачені - раніше судимі за вчинення аналогічних злочинів. Їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Цим особам інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 153, ч. 3 ст. 187 КК України - зґвалтування, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом та розбій.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme