Хмельницький "Берег надії" оздоровлюватиме АТОвців та "особливих" містян

У Хмельницькому стартував набір на оздоровлення у рекреаційний центр "Берег надії"

Хмельницький "Берег надії" оздоровлювати…

Для безкоштовного відпочинку запрошують містян з обмеженими можливостями, атовців та членів їхніх сімей, а також переселенців зі Сходу, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу Хмельницької міськради.

"Триває набір на безплатне оздоровлення  мешканців міста Хмельницького з обмеженими можливостями, учасників АТО і членів їх сімей, а також вимушених переселенців зі Сходу України у Рекреаційний центр сімейного типу по відновленню здоров'я дітей-інвалідів та інших груп населення з обмеженими можливостями", - йдеться у повідомленні.

Рекреаційний центр знаходиться у селі Головчинці, Летичівського району.

Щоб отримати послугу необхідно звернутись в управління праці та соціального захисту населення за адресою: вулиця Проскурівського підпілля, 32, кабінет № 7, телефон: 79-48-84. Графік роботи: понеділок – четвер з 9.00 до 18.15, п’ятниця з 9.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 14.00. 

При собі мати заяву (встановленого зразка); копію індивідуальної програми реабілітації; копію довідки МСЕК (ЛКК); копію пенсійного посвідчення; копію паспорта або свідоцтва про народження; довідку про потребу надання реабілітаційних послуг та супроводу, довідка з ЖЕКу про склад сім'ї; посвідчення учасника АТО, довідку від дільничного лікаря про стан здоров'я видану за 3 дні до заїзду.

Поцікавитись деталями можна за телефонами - 0671184098 та 79-59-59.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme