Гроші та хвороби: Рівіс вислухав закарпатців і послав до кого треба

Голова Закарпатської облради Михайло Рівіс провів особистий прийом громадян

Гроші та хвороби: Рівіс вислухав закарпа…

На перший цього року прийом до Рівіса прийшло з півтора десятка краян з різними болючими питаннями, серед яких найбільше стосувалися надання матеріальної допомоги на лікування, пише Depo.Закарпаття з посиланням на прес-службу облради.

Окрім того, до посадовця прийшли з проханням щодо поліпшення житлових умов та одержання коштів на дороговартісні операції.

Рівіс більшість питань заявників вирішив невідкладно.

"Кожен, хто звернувся, отримав компетентну консультацію та допомогу. Адже надання матеріальної допомоги наразі здійснюється за новим принципом і кожному відвідувачу я пояснив, що вони мають право звертатися безпосередньо до депутата облради свого округу. До прикладу, мешканцям з обласного центру та Ужгородського району, які потребують значні кошти на лікування, слід звертатися до обранців: Андрія Андріїва, Олександра Антала та Мирона Помпеля. Тим паче, що процедура подання необхідних документів значно спрощена", - наголосив голова облради.

Відтак на усі звернення голова облради надав відвідувачам детальні роз’яснення та зазанчив, що депутати облради мають активніше включатися в роботу з виборцями та оперативно реагувати на вирішення їх насущних проблем.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme