Головний популіст дня: Ігор Луценко, якому не сподобалась реакція СБУ та МЗС на антиукраїнські випади Ле Пен

На популіста дня номінується народний депутат, член фракції «Батьківщина» Ігор Луценко, якому не сподобалася реакція СБУ й МЗС на антиукраїнські випади Марин Ле Пен.

Номінувала його група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"От зараз була заява Ле Пен. І буквально протягом доби була якась реакція від МЗС... Я не кажу, що це була нормальна реакція. І першою відреагувала СБУ, хоча це не її компетенція", - заявив Луценко в ефірі телеканалу "Еспресо".

Депутат також вірить, що французька любителька Путіна виправиться, щойно стане президентом.

Сказане Ігорем Луценком – типовий приклад популізму: в СБУ зробили те, що мали зробити – винні, якби не зробили – також були б винними. Усі, хто зараз говорить про "не таку" реакцію нашої влади на антиукраїнські висловлювання Ле Пен, мають зрозуміти: якщо на Кобзона – депутата російської Думи – поширюються заборони і санкції, то чому для Ле Пен треба робити якісь виключення. Бо Ігор Луценко вважає, що, ставши президентом, вона змінить риторику? Не змінить. І, взагалі, МЗС і СБУ відреагували на заяви Ле Пен, тепер окремі політики й експерти цю реакцію критикують, а де ж гнівний осуд французької путінофілки лідерами нашої опозиції! Чому не чутно Тимошенко, Садового, Ляшка? Чи вони з нею згодні?

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme