Футболіст "Шахтаря" зустрів Новий рік в Донецьку і відвідав "Донбас Арену"

Півзахисник "Шахтаря" Максим Малишев поділився подробицями своєї відпустки

Футболіст "Шахтаря" зустрів Новий рік в…

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт "гірників".

– Максиме, як триває відпустка?
– Усе чудово. Спершу разом із Іваном Ордецем та Богданом Бутком побував на Сейшелах, а потім приїхав до Донецька і в колі родини зустрів Новий рік. Уже готуюся до майбутніх зборів, форму підтримую регулярно. З хлопцями збираємось, граємо у футбол.

– Ти вирішив не порушувати традицію і цей Новий рік також зустріти в Донецьку?
– Я намагаюсь побувати вдома за першої ж нагоди, тому розпланував відпустку так, аби неодмінно на Новий рік приїхати до Донецька. Тут у мене родина, рідні й близькі мені люди. Цього разу компанію мені склав Богдан Бутко, також бачився з Віталієм Віценцем і хлопцями з Академії "Шахтаря". Звичайно, відвідав "Донбас Арену". Дуже сумую за нашим чудовим стадіоном. Упевнений, рано чи пізно ми повернемось до Донецька та тішитимемо вболівальників гарною грою і перемогами.

– З ким із хлопців підтримуєш стосунки? Чи сумуєш за футболом?
– Уже скучив за футболом, тренуваннями, хлопцями, за командою. З нетерпінням чекаю на збори і початок другої частини сезону. Часто спілкуюся з Богданом Бутком, Іваном Ордецем. Отримав чимало привітань із днем народження та новорічними святами, з партнерами часто обмінюємось повідомленнями. Словом, не втрачаємо один одного.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme