За новорічні смаколики тростянчанці доведеться "відсидіти"

Поліція Тростянця викрила 43-річну жительку району, яка поцупила у своєї 87-річної односельчанки п’ять качок

Поліція Тростянця викрила у крадіжці 43-річну жительку району, яка наступної ночі після новорічного свята поцупила у своєї 87-річної односельчанки п’ять качок, повідомляє Depo.Суми з посиланням на сектор комунікацій обласної поліції.

Про те, що у літньої жительки одного з сіл Тростянецького району зникло кілька голів домашньої птиці, місцеві розшуковці дізнались від односельців потерпілої. Вони негайно виїхали на місце події та провели ряд першочергових розшукових заходів, в ході яких в їх поле зору потрапила одна з місцевих "неблагополучних" родин. Чоловік, його співмешканка та її син зловживають спиртним, і мають на селі недобру славу. Обидва чоловіки вже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки з садиб односельців. Все, що вони "здобували" в такий спосіб, продавали, а виручені гроші витрачались виключно на горілку.

Як з’ясували правоохоронці, в цьому випадку на "промисел" за домашньою птицею ходила 43-річна співмешканка. Вперше вона витягла кілька качок перед новорічним святом. Вдруге поцупила п’ятеро качок в ніч на друге січня. Поліцейські вилучили у неї цих птахів та повернули бабусі. На запитання, куди поділись попередньо викрадені качки, підозрювана відповіла, що годувала ними родину.

Наразі щодо жінки слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення), їй загрожує ув’язнення на строк від 3-х до 6-ти років. Відділ комунікації поліції Сумської області

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme